Duurzaamheid

Duurzaam bouwen is 'hot' tegenwoordig. Met de juiste uitgangspunten wordt een innoverend project ontworpen dat duurzaam en toekomstgericht is.

Ontwerp

Architect Davy Stroobants ontwerpt uitsluitend moderne, energiezuinige, energieneutrale (BEN) of passieve èn duurzame gebouwen, op maat van de klant. Traditionele bouwmethode, houtskeletbouw of hybride volgens uw wens. Geen standaardplannen, enkel maatwerk.

Tekeningen

Het ontwerp wordt uitgewerkt tot een vergunningsdossier en verder tot een uitvoeringsdossier. Coördinatie van EPB, stabiliteit, technieken,... Van bij het voorontwerp heeft u een idee van de kostprijs van uw bouwproject. Het voorontwerp wordt uitgewerkt tot een vergunningsdossier (stedenbouwkundige aanvraag) en verder tot een uitvoeringsdossier waarbij de studies (EPB, stabiliteit, technieken,...) gecoördineerd worden.

Werfcontrole

Periodieke controles op de werf tot en met de oplevering zorgen ervoor dat de klant zeker is van een kwalitatieve uitvoering. De aannemer wordt bijgestaan zodat de werf vlot kan uitgevoerd worden.

Advies

Advies bij aankoop van vastgoed, (technische) gebreken, bijstand bij opleveringen, haalbaarheidsstudies,...

Op maat

Het ontwerpproces is zeer belangrijk. U staat, als klant, centraal - geen bandwerk of copy-paste - uw noden en wensen gaan voor! U gaat tenslotte jaren in het gebouw leven!

Get In Touch

DSP2 BVBA

Architect Davy Stroobants

Belokenstraat 6

3560 Lummen

Email: info@dsp2.be

GSM: 0478/407371

FAX: 013/500044